Taksipalvelut yksityisille

Juhla tai arki – meille jokainen matkasi on tärkeä. Oululimon asiantuntevat kuljettajat vievät sinut perille ajoissa ja tyylistä tinkimättä, olitpa menossa kauppaan tai naimisiin.

Tunnemme Oulun seudun kuin omat taskumme. Olemme jo 75 vuotta taksialalla toiminut perheyritys. Meille premium-luokan palvelu on sydämen asia.

Nopeaan tarpeeseen saat meiltä huippulaatua tavallisen taksimatkan hinnalla. Kalustomme on tasokasta ja kuljettajiemme työasuna musta puku. Laitamme asiat hoitumaan ja reagoimme auttavaisesti yllättäviinkin tilanteisiin.

Juhlakuljetuksiin, kuten merkkipäiviin, häihin ja illanviettoihin, voimme räätälöidä palvelusta juuri sinulle sopivan. Haluamme tehdä kanssasi hyviä muistoja, sillä onnistunut matka on jo itsessään elämys!

https://www.high-endrolex.com/19

Taksipalvelut ja edustusajot yrityksille

Olemme jo monen Oulun seudun yrityksen luottotaksi, ja siihen on syynsä. Yritysasiakkaamme arvostavat täsmällisyyttämme ja toimitusvarmuuttamme.

Toimimme taksialalla jo 75 vuoden kokemuksella ja tavoitteemme on tarjota alueen parasta palvelua. Meiltä saat kuljetuksen tarvittaessa erittäin ripeästi ja maksuvaihtoehtona on vaivaton lasku.

Erityisen ylpeitä olemme ammattitaitoisista kuljettajistamme, joiden paikallistuntemus ja kielitaito ovat huippuluokkaa. Työasumme on musta puku ja kalustomme tyylikästä ja vähäpäästöistä.

Tervetuloa nauttimaan matkasta!