Teemu Käyhkö Oy

Aluksi olivat veljekset, kuorma-autot ja hiekkatie. Kelirikko, välirikko ja puukko. Näin dramaattisesti alkaa Käyhkön taksin tarina vuonna 1940, kun veljekset jatkoivat hiekkatietä eri suuntiin, toinen kuorma-autolla ja toinen taksilla. Silloisen taksiyrityksen perustaja Martti Käyhkö kyyditsi urallaan jopa Suomen tykistön isää, kenraali Vilho Nenosta jatkosodassa. 

Tänä päivänä yritys palvelee kolmannessa polvessa samalla intohimolla asiakkaitaan nykyaikaisella, vähäpäästöisellä kalustolla. Aina puhtaat autot ja kielitaitoiset, kokeneet kuljettajat palvelevat ammattitaidolla ja -ylpeydellä vaativiakin asiakkaita, olipa sitten kyse kauppareissusta tai hääkuljetuksesta. Työtämme ohjaavat yrityksen arvot turvallisuus, laatu ja palvelu.

https://www.high-endrolex.com/20

Arvomme

Arvomme ovat turvallisuus, luotettavuus ja palvelu.

Meille jokainen matka on tärkeä, ja haluamme tehdä siitä asiakkaalle elämyksen.

Kanssamme asiakas pääsee aina perille ajoissa, tyylillä ja turvallisesti, ilman hinta- tai muita
yllätyksiä.

Tarjoamme mielenrauhaa matkustamiseen.

Vastuullisuus

Valitsemalla Käyhkön taksin tuet paikallista, pientä yrittäjää, joka yritystoiminnallaan tarjoaa elannon oman perheen lisäksi paikallisille kuljettajilleen. Kalusto on nykyaikainen ja vähäpäästöinen. Henkilökunnan paikallistuntemus ja yhteistyökumppaniverkosto on erinomainen ja mahdollistaa turvallisen ja kattavan palvelun myös ensi kertaa Oulun alueella vieraileville. Osaamme suositella laajasti paikallista matkailutarjontaa. Yrityksen vero- ja ostoeurot jäävät alueelle. Yritys kuuluu asiakastieto.fi Suomen vahvimmat platina -luokkaan.

Teemu Käyhkö Oy